Punajuuri-jauheliha vuoka

Keitä riisiä vedessä n. 10 min. Kuori ja raasta punajuuret.

Ruskista jauheliha ja sipuli, mausta liha.

Kaada riisi/vesiseos punajuuriraasteeseen ja sekota.

Laita punajuurta ja jauhelihaa vuokaan kerroksittain ja kaada munamaito päälle.

Paista 200 n. tunti

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Tuike100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 1999g767kcal20g137.9g4g50g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha799g1327kcal151.9g0g79.9g0g
Sipuli 200g61kcal2.5g9.6g0.4g3.4g
Basilika, kuivattu 2g5.1kcal0.3g0.4g0.1g0.8g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 6g17kcal0.7g2.3g0.2g1.6g
Kananmuna kuorineen punnittu 240g301kcal26.4g0.6g21.6g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen999g330kcal33g49g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 999g0kcal0g0g0g0g
Riisi puuroutuva 170g582kcal10.3g128.4g1.2g3.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10848g6778kcal490.2g656.4g214.8g119.4g
Valittu annoskoko5424g3389kcal245.1g328.2g107.4g59.7g
Annoskoko puolitettuna2712g1695kcal122.6g164.1g53.7g29.9g
Arvot/100g100g63kcal4.5g6.1g2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198686