Goleslaw

Raasta porkkana ja kaali,
sekoita kastikkeen aineet ja lisää raasteeseen, anna tekeytyä muutama tunti.

Hunajan voi korvata sokerilla, vaihtelua saa lisäämällä valkosipulia, ruohosipulia, sipulinvarsia, persiljaa jne.

Kannattaa tehdä kerralla iso annos, säilyy hyvin jääkaapissa useita päiviä ja vain paranee.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 113 grammaa

Kariina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 1607g525kcal10g89.4g3.2g41g
Kaali, valkokaali1607g339kcal19.3g54.6g3.2g33.7g
Sipuli (kuorittu)402g109kcal5.2g19.3g0.8g6.8g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g121g24kcal0g7.8g0g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl40g57kcal1.9g3.7g3.8g0g
Hunaja 56g186kcal0.3g45.4g0g0g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Majoneesi rasvaton 763g423kcal6.3g94.5g0.6g0g
Hapukoor 10% (Alma), annos 30g804g948kcal24.1g32.1g80.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10848g5222kcal134.2g693.6g184g163g
Valittu annoskoko5424g2611kcal67.1g346.8g92g81.5g
Annoskoko puolitettuna2712g1306kcal33.6g173.4g46g40.8g
Arvot/100g100g48kcal1.2g6.4g1.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444316