TC Gulassi

1. Paista lihasuikaleet ja sipuli erissä oliiviöljyssä ja laita pataan.

2. Lisää tomaattimurska ja paprika ja mausta meiramilla ja kuminalla.

3. Hauduta 1,5 tuntia ja lisää paloiteltu paprika.

4. Hauduta 1,5 tuntia ja lisää perunat.

5. Anna hautua vielä 10 minuuttia, jotta perunat lämpenevät.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 80g708kcal0g0g80.1g0g
Naudan paistisuikale (Tamminen), annos 350g1601g2162kcal352.3g0g80.1g0g
Tomaattimurska 1601g471kcal9g84.9g3.2g30.4g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Paprika, punainen600g154kcal5.4g27.6g2.4g12g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 701g531kcal13.1g108g1.4g7g
Paprikajauhe 40g129kcal5.9g7.3g5.2g15g
Punaviinikastikepohja, demi glace (Hk), annos 1g400g280kcal31.2g35.2g1.2g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10848g9084kcal844.2g564.4g348.8g144g
Valittu annoskoko5424g4542kcal422.1g282.2g174.4g72g
Annoskoko puolitettuna2712g2271kcal211.1g141.1g87.2g36g
Arvot/100g100g84kcal7.8g5.2g3.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=447755