Lihamureke, gluteeniton

Laita astiaan fibrex, kermaviili ja vesi.

Anna seistä noin varttitunti
- Kuullota sipuli öljyssä
- sekoita kaikki ainekset astiassa hyvin
- muotoile uunipellille kostutetuilla käsillä lihamureke.

Paista 200 asteisessa uunissa 30-40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Raijuli42
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 2800g6200kcal490g0g476g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 800g1058kcal21g25.6g96g0g
Maustepippuri, annos 1g60g1.8kcal0g0g0.6g0g
Sipuli (käsittelemätön)320g87kcal4.2g15.4g0.6g5.4g
Suola, annos 3g40g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 400g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 24g68kcal2.5g10.2g0.5g6.3g
Kananmuna Luomu (Pirkka), annos 58g464g603kcal60.8g1.4g38.5g0g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale400g240kcal40g20g1.2g292g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl120g1056kcal0g0g120g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10856g18629kcal1237g145.2g1466.8g607.4g
Valittu annoskoko5428g9314kcal618.5g72.6g733.4g303.7g
Annoskoko puolitettuna2714g4657kcal309.3g36.3g366.7g151.9g
Arvot/100g100g172kcal11.4g1.3g13.5g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445796