Mansikka-raparperipiirakka gluteeniton

Ohjeeseen tulee 1tl ruokasoodaa.

ei löytynyt luettelosta.

Piimä, sokeri, jauhot, sooda ja margariini sekoitetaan.

päälle ripotellaan raparperi ja mansikat.

paista 200 asteessa n. 15-30 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 97 grammaa

Papisto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton HYLA (Valio), annos 100g1865g653kcal69g80.2g7.5g0g
Sokeri 396g1609kcal0g395.9g0g0g
Gluteeniton jauhoseos vehnätärkkelysvalmiste 1399g4824kcal76.9g1065.6g16.8g17.5g
Becel olive (Becel), annos 100g280g979kcal0g8.4g106.3g0g
Mansikka 933g434kcal4.7g78.3g1.9g17.7g
Raparperi 560g188kcal3.9g30.8g0.6g7.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10864g17374kcal309g3318.4g266.2g86g
Valittu annoskoko5432g8687kcal154.5g1659.2g133.1g43g
Annoskoko puolitettuna2716g4344kcal77.3g829.6g66.6g21.5g
Arvot/100g100g160kcal2.8g30.5g2.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=131108