Skarppaajan hirssipuuro

Pese hirssit kahteen kertaan kylmällä vedellä ja kolmannlla kerralla kiehuvalla vedellä.

Tämän käsittelyn jäkeen hirssit pannaan kerroskattilaan kiehuvaan veteen+ripaus suolaa.

Aluksi peni hämmennys kapustalla, sitten annetaan rahassa hautua n, 30 min. Hyvää puuroa voisilmän ja maidon kanssa.

Käy myös lisukkeena riisin sijaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 97 grammaa

Elisademir2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirssisuurimo / -jauho 745g2661kcal83.9g512.8g21.6g23.9g
Vesi, vesijohtovesi 4659g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g28g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10864g5322kcal167.8g1025.6g43.2g47.8g
Valittu annoskoko5432g2661kcal83.9g512.8g21.6g23.9g
Annoskoko puolitettuna2716g1331kcal42g256.4g10.8g12g
Arvot/100g100g49kcal1.5g9.4g0.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=462030