Kuitupitoinen pizza

Sekoita jauhot, hiiva ja suola.

Sekoita seos 42-asteiseen veteen.

Lisää lopuksi öljy.

Vaivaa taikina tasaiseksi ja levitä pellille.

Päälle ketsupit, kastikkeet ja täytteet oman maun mukaan.

Uunissa 250 asteessa n. 12-14 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Timppari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Erikoisvehnäjauho (Sunnuntai), annos 2000g378g1322kcal45.3g268.2g7.9g11.3g
Ruisjauho Pirkka309g944kcal30g188.8g6.2g46.4g
3-viljan sämpyläjauho, Pirkka648g2234kcal84.2g427.5g17.5g25.9g
Kuivahiiva, annos 11g40g143kcal17.8g15.8g2.4g0g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Vesi828g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g162g1457kcal0g0g161.9g0g
Heinz ketsuppi324g330kcal2.9g77.4g0.3g0g
Chilikastike (Hp)54g72kcal0.6g17.4g0.1g0g
Savuliharouhe, Savupojat, 350g /paketti1187g1662kcal213.7g11.9g59.4g0g
Ananaspalat ananasmehussa, Pirkka486g277kcal1.9g68g0.5g5.3g
Aurajuusto (Valio), annos 17g288g979kcal57.6g0g83.5g0g
Valio kevyempi pizzajuusto 17%720g2051kcal223.1g0g122.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10872g22943kcal1354.2g2150g924g177.8g
Valittu annoskoko5436g11472kcal677.1g1075g462g88.9g
Annoskoko puolitettuna2718g5736kcal338.6g537.5g231g44.5g
Arvot/100g100g211kcal12.5g19.8g8.5g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99890