Bataattisipulikeitto

Keitä kuoritut ja pilkotut sipulit ja bataatti pehmeäksi suolavedessä.

Survo soseeksi ja lisää ruokakerma, ja tarvittaessa tilkka vettä.

Tarkista suola ja mausta sitruunapippurilla.

Anna hautua kannen alla 10min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 334g270kcal5.2g56.2g0.2g10g
Sipuli (kuorittu)37g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Vesi, vesijohtovesi 100g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl67g57kcal0.9g2.9g4.7g0g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g1.7g2.8kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1088g679kcal13.4g122.8g10g21.2g
Valittu annoskoko544g340kcal6.7g61.4g5g10.6g
Annoskoko puolitettuna272g170kcal3.4g30.7g2.5g5.3g
Arvot/100g100g62kcal1.2g11.3g0.9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=279920