Outo peltileipä kuituinen

Nonnih! Kaikki sekasin.

Ite käytän sokeria nostatusta nopeuttamaan mutta eihän ole välttämätön.

Nostata jos ehit tai heitä pellille ja kauli pellin kokoiseksi.

Ehkä tarttee hiukan jauhoja/leseitä ettei tartu kaulimeen.

Kaulinnan jälkeenkin voipi vielä nostattaa ja sitten uuniin 250 astetta ja noin puolisen tuntia! Tätä täytyy vähä kattella pohjasta ja välistä miten kypsyy.

Hyvää kuidukasta.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 34 grammaa

Pehmo84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fiber husk (1rkl=10g)20g2kcal0.3g0g0.1g17.2g
Ruisjauho Pirkka162g493kcal15.7g98.7g3.2g24.3g
Graham täysjyvävehnäjauho, Myllyn Paras (1dl=65g)88g280kcal12.1g50.8g2.8g11g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g27g38kcal3.8g3.8g0.9g12.9g
Palasokeri (Dansukker), annos 2.1g4g16kcal0g4g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 236g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g7.4g27kcal3.3g3g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1088g1713kcal70.4g320.6g14.8g130.8g
Valittu annoskoko544g856kcal35.2g160.3g7.4g65.4g
Annoskoko puolitettuna272g428kcal17.6g80.2g3.7g32.7g
Arvot/100g100g158kcal6.5g29.5g1.4g12g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116040