Pyrytuulian Paastohernekeitto 2

1202 g vettä
200 g keittojuureksia (100 g 30 kcal)
200 g hernepakaste (100 g 70 kcal)
200 g hernemaissipaprika
120 g sipuli
56 g persiljaa

Keitetään ja soseutetaan.

Nautitaan hitaasti!

110 kcal yhdessä annoksessa joka painaa n. 436 g

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 436 grammaa

Pyrytuulia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi301g0kcal0g0g0g0g
Keittojuures sopprot (Apetit), annos 400g50g15kcal0.5g2.7g0.2g1.2g
Herne 50g35kcal2.5g4.7g0.2g1.6g
Hernemaissipaprika Paistettu (Apetit), annos 100g100g75kcal4.1g12.5g0.8g0g
Sipuli 30g9kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Persilja 14g3.8kcal0.2g0.2g0g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1089g275kcal15.4g43g2.6g8.8g
Valittu annoskoko545g137kcal7.7g21.5g1.3g4.4g
Annoskoko puolitettuna272g69kcal3.9g10.8g0.7g2.2g
Arvot/100g100g25kcal1.4g3.9g0.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=461436