Outo peltileipä kuituinen

Nonnih! Kaikki sekasin.

Ite käytän sokeria nostatusta nopeuttamaan mutta eihän ole välttämätön.

Nostata jos ehit tai heitä pellille ja kauli pellin kokoiseksi.

Ehkä tarttee hiukan jauhoja/leseitä ettei tartu kaulimeen.

Kaulinnan jälkeenkin voipi vielä nostattaa ja sitten uuniin 250 astetta ja noin puolisen tuntia! Tätä täytyy vähä kattella pohjasta ja välistä miten kypsyy.

Hyvää kuidukasta.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 34 grammaa

Pehmo84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fiber husk (1rkl=10g)202g20kcal3g0g1.2g171.9g
Ruisjauho Pirkka1618g4934kcal156.9g986.9g32.4g242.7g
Graham täysjyvävehnäjauho, Myllyn Paras (1dl=65g)876g2804kcal120.9g508.3g28g109.5g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g270g378kcal37.7g37.7g9.2g129.4g
Palasokeri (Dansukker), annos 2.1g40g162kcal0g40.4g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2359g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g74g267kcal33.4g29.7g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10880g17130kcal703.8g3206g150.4g1307g
Valittu annoskoko5440g8565kcal351.9g1603g75.2g653.5g
Annoskoko puolitettuna2720g4283kcal176g801.5g37.6g326.8g
Arvot/100g100g157kcal6.5g29.5g1.4g12g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116040