Papaijasose (intialaisiin ruokiin)

1 raaka papaija
vettä

1) Kuori papaija ja poista siemenet.

Leikkaa hedelmäliha karkeaksi silpuksi ja pane tehosekoittimeen.

2) Notkista seos vedellä (noin 2 rkl) sopivan paksuiseksi soseeksi.

Soseen voi myös pakastaa.

Lähde
Shehzad Husain
Helppoa ja hyvää Intiasta
WSOY

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 34 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papaija, raaka, kuoreton, siemenetön, annos 100g5100g1989kcal30.6g499.8g5.1g91.8g
Vesi, vesijohtovesi 340g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10880g3978kcal61.2g999.6g10.2g183.6g
Valittu annoskoko5440g1989kcal30.6g499.8g5.1g91.8g
Annoskoko puolitettuna2720g995kcal15.3g249.9g2.6g45.9g
Arvot/100g100g37kcal0.6g9.2g0.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=337224