Lohikiusaus

Viipaloi lohi paloiksi.

Voitele vuoka.

Laita osa juureksista ja kasviksista vuoan pohjalle ja niiden päälle osa lohisuikaleista.

Laita loput kasvis ja juuressuikaleet lohipalojen päälle.

Sekoita keskenään munat, mausteet, alpro soya sekä vesi.

Kaada seos vuokaan levittäen sitä koko alueelle tasaisesti.

Kallista vuokaa puolelta toiselle mausteiden jaj nesteiden sekoittumiseksi.

Paista aluksi 225 asteessa kiehumiseen saaakka ja pinnan ruskistumiseksi.

ja laske lämpö sitten 175 asteeseen.

Paista uunissa n. reilu tunti, että kasvikset pehmenevät.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kylmäsavulohi, viipale (Netto), annos 50g831g1453kcal157.8g0g91.4g0.8g
Kasvissuikaleet pakaste (Apetit), annos 250g1597g639kcal16g129.4g4.8g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g894g250kcal9.8g42.9g3.6g26.8g
Kananmuna, omega, kuoreton 361g501kcal45.1g1.1g35.4g0g
Alpro soya light kevyt ruoka, soijakerma 5% (Alpro soya), annos 251g799g519kcal16g26.4g36.7g2.4g
Vesi, vesijohtovesi 799g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g144g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g16g27kcal1.3g5.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10880g6779kcal492g409.8g344g60g
Valittu annoskoko5440g3390kcal246g204.9g172g30g
Annoskoko puolitettuna2720g1695kcal123g102.5g86g15g
Arvot/100g100g62kcal4.5g3.8g3.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=393603