Soijanakko-papupata

Kuutioi kuoritut perunat ja keitä ne lähes kypsiksi suolalla maistetussa vedessä.

Kaada pavut, pilkottu purjo sekä paloitellut nakot perunoiden sekaan.

Lisää mausteet ja anna padan hetki hautua kannen alla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow1399g1189kcal64.4g209.9g7g70g
Soijanakki, hälsans kök1049g2560kcal188.9g73.5g167.9g0g
Purjosipuli 525g120kcal9.5g12.6g1g11g
Peruna, vanha, kuorittu 1399g1065kcal26.3g216.9g2.8g14g
Vesi1049g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 7g18kcal1g1.4g0.3g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10892g9905kcal580.2g1028.6g358g195.6g
Valittu annoskoko5446g4953kcal290.1g514.3g179g97.8g
Annoskoko puolitettuna2723g2476kcal145.1g257.2g89.5g48.9g
Arvot/100g100g91kcal5.3g9.4g3.3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=102794