Miiluri

Keitä spagetti suolalla ja öljyllä maustetussa vedessä.

Kuulllota sipulisilppu öljyssä, lisää kinkku kuutioina ja hauduta hetki.

Lisää ns. kerma, persilja, mustapippuri (ja suolaa tarpeen mukaan).

Sekoita valutettu, kypsä spagetti kastikkeen kanssa ja lämmitä tarpeen mukaan kunnes juusto on sulanut kunnolla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rakettispagetti, keittämätön, 1dl=n.50g (Myllynparas), annos 100g1498g5244kcal196.3g1039.9g25.5g47.9g
Sipuli (kuorittu)420g113kcal5.5g20.1g0.8g7.1g
Saunapalvikinkku (Atria 2,2%,siivu n.7g)1498g1349kcal244.2g21g33g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g1199g1019kcal16.8g52.7g83.9g3.6g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa599g1798kcal137.8g0g137.8g0g
Persilja 24g6.6kcal0.3g0.3g0g1.9g
Mustapippuri 30g84kcal3.3g11.5g1g7.9g
Suola, annos 3g30g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 150g1325kcal0g0g149.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10896g21877kcal1208.4g2291g863.6g136.8g
Valittu annoskoko5448g10938kcal604.2g1145.5g431.8g68.4g
Annoskoko puolitettuna2724g5469kcal302.1g572.8g215.9g34.2g
Arvot/100g100g201kcal11.1g21g7.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=91686