Bratwurs keitto (karpisti)

Keitä vesi kiehuvaksi.

Lisää laakerinlehti (2 kpl), maustepipputi (8-12 kpl), kuivattu timjami (1 tl) ja suola (1 tl) sekä keittojuurekset.

Keitä noin 3 min ja lisää Bratwurs pienittynä.

Keitä vielä 5 - 10 min tai kunnes juurekset ovat kypsyneet.

Ei Karppaajat voit huomioida keittämällä eri kattilassa pari perunaa pienittynä ja lisäämällä ne keittoon Karppaajien otettua oman annoksensa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 606 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fränkische bratwurst (Dulano), annos 59g1051g3099kcal147.1g10.5g273.2g6.3g
Isot keittojuurekset rainbow (Rainbow), annos 450g1351g351kcal14.9g41.9g2.7g0g
Maustepippuri, annos 1g36g1.1kcal0g0g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 3002g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10908g6903kcal324g104.8g552.6g12.6g
Valittu annoskoko5454g3452kcal162g52.4g276.3g6.3g
Annoskoko puolitettuna2727g1726kcal81g26.2g138.2g3.2g
Arvot/100g100g63kcal3g1g5.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=365421