Kananuudelikeitto

Kuumenna öljy pannussa.

Ruskista kanasuikaleet ja lisää valkosipulit (murskattuna).

Laita kattilaan 1,3 l vettä ja lisää Knorr pussikeittoainekset.

Kuumenna kiehuvaksi ja siirrä kanasuikaleet kattilaan.

Lisää tomaattipyre ja anna kiehua hiljalleen noin 10 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Jnvalo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananuudelikeitto, Knorr, 61 g195g606kcal23.4g111.3g7.8g4.9g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g22g23kcal1.8g3.7g0.1g0.4g
Keiju rypsiöljy (Raisio)16g144kcal0g0g16g0g
Kanasuikaleet kariniemi801g889kcal184.1g0g16g0g
Vesi, vesijohtovesi 4162g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g35g99kcal7g1.8g7g0.4g
Tomaattipyree, Pirkka224g184kcal7.6g42.6g2.2g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10912g3888kcal447.8g318.8g98.2g15.8g
Valittu annoskoko5456g1944kcal223.9g159.4g49.1g7.9g
Annoskoko puolitettuna2728g972kcal112g79.7g24.6g4g
Arvot/100g100g36kcal4.1g2.9g0.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207207