TC Lihapyörykät

Sekoita kulhossa sipulikeittoainekset, vesi ja korppujauhot.

Anna turvota viisi minuuttia ja lisää muna ja jauheliha.

Muotoile lihapyöryköitä tai jauhelihapihvejä.

Paista 225 asteen lämpötilassa noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr)416g1123kcal31.2g203.8g20.8g41.6g
Korppujauho 200g732kcal21g149.8g2.1g10.6g
Vesi1200g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 440g628kcal55g1.3g45.1g0g
Paistijauheliha, 100% naudan paistia, 7% (Snellman), annos 400g3200g4160kcal672g0g224g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10912g13287kcal1558.4g709.8g584g104.4g
Valittu annoskoko5456g6643kcal779.2g354.9g292g52.2g
Annoskoko puolitettuna2728g3322kcal389.6g177.5g146g26.1g
Arvot/100g100g122kcal14.3g6.5g5.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=433808