Lohikeitto purkkilohesta

Perunat ja sipuli kiehumaan kalaliemeen.

Kun ovat lähes kypsiä lisätään lohisäilyke ja kerma.

Mausteena ovat maustepippuri ja tilli erinomaisia.

Tarkista suola.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisäilyke681g681kcal122.6g0g20.4g0g
Peruna, vanha, kuorittu 1602g1220kcal30.1g248.4g3.2g16g
Sipuli 160g49kcal2g7.7g0.3g2.7g
Vesi, vesijohtovesi 2003g0kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 8g24kcal0.8g2.7g1.1g0.1g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g1002g601kcal10g45.1g40.1g6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10912g5149kcal331g607.8g130.2g49.6g
Valittu annoskoko5456g2575kcal165.5g303.9g65.1g24.8g
Annoskoko puolitettuna2728g1287kcal82.8g152g32.6g12.4g
Arvot/100g100g47kcal3g5.6g1.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=79736