Kolme pitsaa

Sekoita rahka, munat, lese, soijajauho ja fibrex sekaisin.

Lisää hieman leivinjauhetta ja suolaa.

Levitä mössö leivinpaperin päälle ja paista 200 asteessa noin 10 minuuttia.

Anna jäähtyä hetken ja levitä sen jälkeen tomaattisosetta koko pohjan päälle.

Jaa pohja mielessäsi neljään sektoriin ja lappaa ainekset pohjan päälle.

Yhteen sektoriin tulee parmankinkkua ja rucolaa (lisää rucola vasta kun pitsa on kypsää), toiseen jauhelihaa, katkarapuja ja herkkusieniä, kolmanteen ja neljänteen sektoriin tulee kanaa ja persikkaa.

Leikkaa mozzarella siivuiksi ja asettele ainesten päälle.

Paista 15 minuuttia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)110g61kcal9.3g5.5g0.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu56g70kcal6.1g0.2g5g0g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%5.3g13kcal0.7g0.6g0.3g2.6g
Soijajauho, 1 dl, Soyappetit, Soyappetit14g56kcal5.6g2.2g2.8g2.1g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale4.4g2.6kcal0.4g0.2g0g3.2g
Tomaattipyree (Mutti), annos 40g61g59kcal2.6g10.4g0.1g3g
Herkkusieni viipaloitu (Lutece), annos 170g22g4kcal0.5g0g0.1g0.6g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen31g43kcal5.8g0g2.2g0g
Katkarapu 31g21kcal4.4g0g0.3g0g
Parman kinkku (lean), annos 50g22g30kcal5.9g0g0.8g0g
Rucola, lautaselinen n. 30g4.4g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Atria Broilerin ohutleike (naturell), kypsä54g82kcal16.8g0g1.6g0g
Persikka, säilyke mehussa 410g/235g (Pirkka), annos 235g22g11kcal0.2g2.6g0.2g0g
Mozzarella 19% (X-tra), annos 125g110g274kcal19.8g1.6g20.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1091g1457kcal156.2g46.8g68.8g23.2g
Valittu annoskoko546g729kcal78.1g23.4g34.4g11.6g
Annoskoko puolitettuna273g364kcal39.1g11.7g17.2g5.8g
Arvot/100g100g134kcal14.3g4.3g6.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271878