Siskonmakkarakeitto-krisse

Keitä kasvikset toisessa kattilassa.

Laita keitinveteen pippurit.

Pursota siskonmakkarat toiseen kattilaan ja litraan vettä.

Pilko makkarapaloja halutessasi pieniksi, niin on sattumia joka lusikallisessa.

Laita sekaan kasvisliemivalmiste.

Yhdistä ainekset likimain kypsänä isompaan kattilaan.

Viimeistele lorauksella ketsuppia sekä silputa keittoon ruohosipulia tai vaikka valkosipulinvarsia, tai kevätsipulilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 364 grammaa

Krisse2506
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raakamakkara, siskonmakkara 75g159kcal7.5g0.7g14.3g0g
Keittojuurekset+peruna (Apetit), annos 100g113g64kcal1.6g14g0.2g0g
Nuppuvihannes kukkakaali, porkkana, parsakaali 45g13kcal0.9g1.6g0.1g1.1g
Vesi, vesijohtovesi 300g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix7.5g3.8kcal0.1g0.8g0g0g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g2.3g2.7kcal0.1g0.1g0.2g0g
Mustapippuri 1.5g4.2kcal0.2g0.6g0g0.4g
Ruohosipuli 1.5g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1092g496kcal20.8g35.6g29.6g3g
Valittu annoskoko546g248kcal10.4g17.8g14.8g1.5g
Annoskoko puolitettuna273g124kcal5.2g8.9g7.4g0.8g
Arvot/100g100g45kcal1.9g3.3g2.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272845