Bataatti-kesäkurpitsalisäke

Pilko kesäkurpitsa ja kuorittu bataatti vuokaan.

Mausta mineraalisuolalla ja maustepippurilla, pirskota päälle vähän kylmäpuristettua rypsiöljyä ja sekoittele.

Paista 200 asteessa noin tunnin, puolivälissä sekoitellen.

Soseuta sauvasekoittimella karkeaksi muusiksi.

Hyvää vaikkapa loimulohen lämpimänä lisäkkeenä!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 339g274kcal5.3g57g0.2g10.2g
Kesäkurpitsa zucchini 199g36kcal1.1g5g0.8g1.4g
Mineraalisuola keskiarvo 2g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.1g0kcal0g0g0g0g
Virgino kylmäpuristettu rypsiöljy5.8g51kcal0g0g5.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1092g723kcal12.8g124g13.6g23.2g
Valittu annoskoko546g362kcal6.4g62g6.8g11.6g
Annoskoko puolitettuna273g181kcal3.2g31g3.4g5.8g
Arvot/100g100g66kcal1.2g11.4g1.2g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=418773