Katkarapuwokkisalaatti

Revi salaatti vadille.

Viipaloi sienet, tomaatit, paprika ja punasipuli ja ripottele salaatin päälle.

Hienonna valkosipuli ja sekoita balsamico, sinappi, hunaja, suola ja makusi mukaan mustapippuria kastikkeeksi.

Wokkaa pakastewokkia, kunnes suurin osa nesteestä on haihtunut ja lisää joukkoon sulatetut ja valutetut katkaravut ja kastike.

Kuumenna.

Levitä wokki salaatin päälle ja NAUTI.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Pehmotarra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jäävuorisalaatti, rapea94g9kcal1g0.7g0.2g1.1g
Herkkusieni 38g6kcal0.8g0.1g0.1g0.6g
Miniluumutomaatti, annos 250g47g9kcal0.3g1.5g0.1g0g
Paprika punainen 64g19kcal0.6g2.9g0.3g1.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Wok beijing big pack 900 g (Findus), annos 100g169g68kcal2.5g10.1g0.5g4.2g
Katkarapu 68g46kcal9.7g0g0.7g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4.5g4.7kcal0.4g0.7g0g0.1g
Sinappi, Dijon, 1 tl9g13kcal0.4g0.8g0.9g0g
Balsamicokastike Bianca (Rajamäki)11g23kcal0.1g5.2g0.2g0g
Hunaja 4.9g16kcal0g3.9g0g0g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1094g447kcal32.6g55.4g6.2g15.6g
Valittu annoskoko547g224kcal16.3g27.7g3.1g7.8g
Annoskoko puolitettuna273g112kcal8.2g13.9g1.6g3.9g
Arvot/100g100g41kcal3g5.1g0.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=331364