Hirven uunipaisti valkosipulilla

Hirvenliha kuutioidaan, ruskistetaan ja maustetaan grillimausteella, porkkanat/lantut kuutioidaan ja ruskistetaan pannulla.

Kaikki laitetaan uunipataan johon lisätään kikkoman, pippurit, laakerinlehdet ja vesi jotta liha ja porkkana peittyvät kokonaan.

Paistetaan uunissa 200asteessa 1-2 tuntia riippuen lihasta (kun liha mureaa niin kypsää).

Hyvää ruokahalua !!

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Teppma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 1585g518kcal9.8g88.1g3.2g40.4g
Lanttu 362g104kcal3.6g16.6g1.1g6.5g
Vesi, vesijohtovesi 1865g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g3.7g0.1kcal0g0g0g0g
Kikkoman soijakastike vähäsuol. (250ml)214g176kcal20.4g23.6g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g103g554kcal0.2g0.3g61.5g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g1.9g6.4kcal0.2g1.4g0g0g
Hirvenliha 1315g1477kcal277.8g0g39.4g0g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10920g5673kcal624g260g210.4g93.8g
Valittu annoskoko5460g2836kcal312g130g105.2g46.9g
Annoskoko puolitettuna2730g1418kcal156g65g52.6g23.5g
Arvot/100g100g52kcal5.7g2.4g1.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=110037