Kaalilaatikko

Paista jauheliha ja mausta (mustapippuri, grillausmauste, yrttis
uola)

Silppua kaali sekä sipulit hienoksi.

Kuullota rasvassa silppua 5-10 min. Lisää riisit sekaan sekä mausteet (meirami, suola, siirappi sekä valkopippuri).

Lisää voideltuun vuokaan lihat sekä kaali-seos.

Sekoita tasaiseksi.

Tee munamaito ja heitä sekaan.

Pinnalle korppujauhoja.

Laita uuniin 175 astetta ja anna muhia 1,5-2 tuntia.

Lisää ruokakerma joukkoon n. tunnin jälkeen ja takaisin uuniin.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Kimbbaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, Pirkka naudan vähärasvainen88g126kcal17.5g0g6.1g0g
Sipuli (kuorittu)35g10kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Kaali, valkokaali210g44kcal2.5g7.2g0.4g4.4g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g30g104kcal1.8g22.6g0.5g0.6g
Kevytmaito, laktoositon maitojuoma, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1ug 61g24kcal2g1.7g0.9g0g
Vesi35g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 11g32kcal0g7.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 18g25kcal2.2g0.1g1.8g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%35g42kcal1g1.6g3.5g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 17g118kcal0.1g0g13.3g0g
Korppujauho 8.8g32kcal0.9g6.6g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1096g1114kcal57g98.6g53.4g12.2g
Valittu annoskoko548g557kcal28.5g49.3g26.7g6.1g
Annoskoko puolitettuna274g279kcal14.3g24.7g13.4g3.1g
Arvot/100g100g102kcal5.2g9g4.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=230179