Porsaan jauhelihaa ja fetasalaattia

Kuullota pilkotut sipulit rypsiöljyssä, lisää porsaan jauheliha ja paista kypsäksi.

Mausta tarvittaessa ruususuolalla ja valkopippurilla.

Sekoita salaattiainekset keskenään, ja mausta tarvittaessa lautasella sitruunan mehulla, pippurilla ja (ruusu) suolalla.

Sekoita kermaviiliin valitsemaasi chilikastiketta ja mahdollisesti muita mausteita makusi mukaan.

Juomaksi sopii (sitruuna) jäävesi.

Tarjoile ja nauti!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 626 grammaa

Matiashullu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha porsaan 12%175g371kcal31.5g0g21g0g
Sipuli (kuorittu)22g5.9kcal0.3g1g0g0.4g
Salaatti, jäävuori tuore109g11kcal1.2g0.9g0.2g1.1g
Kirsikkatomaatti, suomalainen55g11kcal0.3g2.1g0.2g0.8g
Kurkku 66g7.2kcal0.4g0.9g0.1g0.5g
Feta Patros 200 g44g104kcal7g0.3g8.3g0g
Paprika, punainen33g8.4kcal0.3g1.5g0.1g0.7g
Kermaviili Ingman 10%44g53kcal1.4g1.9g4.4g0g
Rypsiöljy 1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1095g1161kcal84.8g17.2g70.8g7g
Valittu annoskoko548g581kcal42.4g8.6g35.4g3.5g
Annoskoko puolitettuna274g290kcal21.2g4.3g17.7g1.8g
Arvot/100g100g106kcal7.7g1.6g6.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=240271