Tomaattikeitto

Pekonia, sipulia, valkosipulia pataan.

Perään tomaattimurskaa ja luulientä.

Keitellään muutama tunti.

Paistetaan kalkkunaa ja lisätään keittopohjaan loppuvaiheessa.

Päälle chevreä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Katrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni rasvainen 53g198kcal6.3g0g19.4g0g
Sipuli 53g16kcal0.7g2.5g0.1g0.9g
Valkosipuli 4.9g5.3kcal0.4g0.8g0g0.1g
Tomaattimurska 175g52kcal1g9.3g0.4g3.3g
Luuliemi, kw (Kwasniewski), annos 100g105g273kcal3.2g0.1g28.4g0g
Chevre juustolevite (Silva), annos 150g53g116kcal5.3g0g10.5g0g
Kalkkuna 105g206kcal33g0g8.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1095g1730kcal99.8g25.4g133.8g8.6g
Valittu annoskoko548g865kcal49.9g12.7g66.9g4.3g
Annoskoko puolitettuna274g433kcal25g6.4g33.5g2.2g
Arvot/100g100g158kcal9.1g2.3g12.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=335150