Karppileipä hiivalla, ilman juustoa

Vatkaa vispilällä veden sekaan Fiber husk, suola ja kuivahiiva.

Anna turvota väh. 10 min.
lisää muut aineet ja vaivaa koneella taikinaksi.

Anna kohota.

Tee pyöreä leipä ja anna vielä kohota uunin lämpiämisen ajan.

Paista 200* kolmisen varttia tai kunnes tuntuu kypsältä pohjaan kopauttaessa (ontto ääni).

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi3624g0kcal0g0g0g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g181g18kcal2.7g0g1.1g154g
Suola, annos 3g27g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g100g359kcal44.8g39.9g6g0g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale272g163kcal27.2g13.6g0.8g198.4g
Manteli, jauhettu, n. 1dl1268g7635kcal305.7g83.7g684.9g88.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10944g16351kcal760.8g274.4g1385.6g882.4g
Valittu annoskoko5472g8175kcal380.4g137.2g692.8g441.2g
Annoskoko puolitettuna2736g4088kcal190.2g68.6g346.4g220.6g
Arvot/100g100g149kcal7g2.5g12.7g8.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=229174