Kurkut kermaviilissä

Viipaloi tuore- tai avomaakurkkuja.

Laita kannelliseen astiaan ja lisää hieman suolaa.

Ravistele kurkkuja, että niistä irtoaa ylimäräinen neste.

Kaada neste pois ja lisää kermaviili, hunaja ja pippuri.

Sekoita.

tämä virolaisesta keittokirjasta löytyi.

Hyvää mutta kaloreita tuntuu olevan, siis vain pieninä annoksina.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku 3582g392kcal20.1g50.2g3.6g25.1g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 1791g2370kcal47.1g57.3g214.9g0g
Suola, annos 3g54g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 45g148kcal0.2g36.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10944g5818kcal134.8g287.4g437g50.2g
Valittu annoskoko5472g2909kcal67.4g143.7g218.5g25.1g
Annoskoko puolitettuna2736g1455kcal33.7g71.9g109.3g12.6g
Arvot/100g100g53kcal1.2g2.6g4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305021