Jauhelihakastike

400 g kevyt jauhelihaa 10%
500 g tomaattimurskaa
30 g rapsiöljy (Vita D'Or)
1 sipuli
5 valkosipulin kynttä
pizzamaustetta
1 tl suolaa
1 tl pippurisekoitusta

Ruskista jauheliha ja sipulit, lisää tomaattimurska ja mausteet.

Keitä 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 456 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g180g1620kcal0g0g180g0g
Tomaattimurska 2400g706kcal13.4g127.2g4.8g45.6g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g2400g4080kcal456g0g240g0g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Valkosipuli 120g130kcal9.5g19.6g0.7g2.5g
Suola, annos 3g30g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 12g34kcal1.3g4.6g0.4g3.2g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g30g111kcal3.9g18.6g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10944g13522kcal976g368.8g857.2g112.8g
Valittu annoskoko5472g6761kcal488g184.4g428.6g56.4g
Annoskoko puolitettuna2736g3381kcal244g92.2g214.3g28.2g
Arvot/100g100g124kcal8.9g3.4g7.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384773