Riisipuuro kaurajuomaan

Liota riisit yön yli vedessä.

Lisää kattilaan kiehumaan vesi kaurajuoma ja riisit.

Keitä kypsäksi hämmentäen pohjaan palamisen estämiseksi.

Mausta suolalla.

Nauti voisilmän tai kiisselin kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g1002g3508kcal60.1g761.7g17g20g
Vesi, vesijohtovesi 802g0kcal0g0g0g0g
Luomu kaurajuoma (Oatly), annos 100g3608g1263kcal36.1g234.5g18g28.9g
Suola, annos 3g60g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10944g9541kcal192.4g1992.4g70g97.8g
Valittu annoskoko5472g4771kcal96.2g996.2g35g48.9g
Annoskoko puolitettuna2736g2385kcal48.1g498.1g17.5g24.5g
Arvot/100g100g87kcal1.8g18.2g0.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=389139