TC Lihapyörykät

Sekoita kulhossa sipulikeittoainekset, vesi ja korppujauhot.

Anna turvota viisi minuuttia ja lisää muna ja jauheliha.

Muotoile lihapyöryköitä tai jauhelihapihvejä.

Paista 225 asteen lämpötilassa noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr)417g1127kcal31.3g204.4g20.9g41.7g
Korppujauho 201g735kcal21g150.2g2.1g10.6g
Vesi1204g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 441g630kcal55.2g1.3g45.2g0g
Paistijauheliha, 100% naudan paistia, 7% (Snellman), annos 400g3209g4172kcal674g0g224.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10944g13326kcal1563g711.8g585.8g104.6g
Valittu annoskoko5472g6663kcal781.5g355.9g292.9g52.3g
Annoskoko puolitettuna2736g3331kcal390.8g178g146.5g26.2g
Arvot/100g100g122kcal14.3g6.5g5.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=433808