Karppaajan Carbonara

1. Kuori kesäkurpitsa kuorimaveihdellä.

Heitä uloin kerros pois ja jatka suikaloimista, kunnes saat kasan kesäkurpitsanauhoja.

2. Ruskista pekoni, viipaloidut herkkusienet ja murskattu valkosipuli pannulla.

Lisää joukkoon kerma ja anna kiehua muutama minuutti.

3. Mausta pippurilla, raastetulla parmesaanilla ja basillikalla.

4. Nosta pannu liedeltä ja sekoita joukkoon muna.

Älä lämmitä uudelleen.

5. Paista kesäkurpitsanauhoja voissa että pehmenevät.

Laita vähän suolaa.

6. Kokoa annos.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 391 grammaa

Kuminena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 2450g442kcal13.7g61.2g9.8g17.1g
Herkkusieni 875g139kcal18.4g2.6g2.9g13.1g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]350g1181kcal42g0g129.5g0g
Kuohukerma,valio,2dl1400g4760kcal28g42g490g0g
Kananmuna kuoreton 385g549kcal48.1g1.2g39.5g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g14g15kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10948g14173kcal302.6g218.6g1343.6g61g
Valittu annoskoko5474g7086kcal151.3g109.3g671.8g30.5g
Annoskoko puolitettuna2737g3543kcal75.7g54.7g335.9g15.3g
Arvot/100g100g130kcal2.8g2g12.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=284412