Jauheliha-kesäkurpitsavuoka

Voitele uunivuoka ja levitä pohjalle minispagetti.

Paista jauheliha sekä hienonnetut sipuliut ja chili.

Lisää mausteita makusi mukaan (itse käytin tuoreita yrttejä, suolaa, pippuria, kuivachiliä), pavut ja tomaattimurska sekä sulatejuusto.

Anna kiehua kokoon hetken aikaa.

Viipaloi kesäkurpitsa ja lado vuokaan kerroksittain kesäkurpitsaa ja jauhelihakastiketta.

Ripottele pinnalle korppujauhoa tai juustoraastetta.

Paista 200c reilut puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 439 grammaa

Idunn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 219g40kcal1.2g5.5g0.9g1.5g
Kevyt jauheliha (Rainbow), annos 70g134g222kcal26.9g0g13.4g0g
Voi 3.7g27kcal0g0g3g0g
Tumma Minispagetti, Torino (1dl=60g)63g219kcal10g40g1.6g3.7g
Sipuli (kuorittu)20g5.5kcal0.3g1g0g0.3g
Valkosipuli 6.2g6.8kcal0.5g1g0g0.1g
Chili paprika punainen4.7g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Mustapapu pahvipurkki (Gogreen), annos 170g53g58kcal4.2g7.4g0.5g4.2g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g41g102kcal7.7g0g8.9g0g
Korppujauho 4.7g17kcal0.5g3.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1097g1396kcal102.8g117.6g56.6g20g
Valittu annoskoko549g698kcal51.4g58.8g28.3g10g
Annoskoko puolitettuna274g349kcal25.7g29.4g14.2g5g
Arvot/100g100g127kcal9.4g10.7g5.2g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=371485