Karpin Kaalilaatikko

Suikaloi kaali.

Silppua sipuli ja valkosipuli.

Kuullota vihanneksia öljyssä.

Lisää 1 litra kasvislientä ja keitä kypsäksi.

Ruskista jauheliha ja mausta suolalla, mustapippurilla, maustepippurilla, paprikalla ja meiramilla.

Valuta kaalin keitinneste pois ja jäähdytä ainekset.

Sekoita ainekset keskenään ja lisää kananmunat.

Rasvaa vuoka voilla ja paista 1 tunti, 175 C.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali, keitetty/paistettu 3329g2781kcal42.3g142.5g212.1g73.6g
Jauheliha, sika-nauta 1332g2949kcal233g0g226.4g0g
Sipuli (kuorittu)333g90kcal4.3g16g0.7g5.7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g33g35kcal2.6g5.4g0.2g0.7g
Kananmuna 50g(kpl)333g420kcal36.6g1g30g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl50g450kcal0g0g49.9g0g
Voi, 1 tl, 5 g33g243kcal0.3g0.3g26.6g0g
Kasvisliemikuutio 37g112kcal3.5g4.9g8.6g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10960g14156kcal645.2g340.2g1109g161.2g
Valittu annoskoko5480g7078kcal322.6g170.1g554.5g80.6g
Annoskoko puolitettuna2740g3539kcal161.3g85.1g277.3g40.3g
Arvot/100g100g129kcal5.9g3.1g10.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=246064