Linssi-juustokeitto

Kuutioi kasvikset pieniksi, ja pehmitä pannulla öljyssä tomaattipyreen kanssa.

Lisää vesi ja liemikuutiot, linssit, hieman cayennepippuria (ja garam masalaa) ja keitä hiljaa poreillen 15-20 minuuttia kunnes linssit on kypsiä.

Ota kattila levyltä, lisää sulatejuusto ja anna sen sulaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 457 grammaa

Mustikka82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Linssi, punainen, Go Green600g1949kcal143.9g293.8g6g72g
Sipuli 150g45kcal1.9g7.2g0.3g2.5g
Paprika punainen 510g149kcal4.8g22.9g2g9.7g
Porkkana 390g127kcal2.4g21.7g0.8g9.9g
Oliiviöljy 81g716kcal0g0g81g0g
Tomaattisose tomaattipyree 90g69kcal4g11.6g0.2g0.9g
Vesi, vesijohtovesi 2998g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 66g201kcal6.3g8.9g15.5g1.1g
Paprika-sipuli tuorejuusto (Rainbow), annos 200g600g960kcal48g30g72g9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10968g8431kcal422.6g792.2g355.6g210.2g
Valittu annoskoko5484g4216kcal211.3g396.1g177.8g105.1g
Annoskoko puolitettuna2742g2108kcal105.7g198.1g88.9g52.6g
Arvot/100g100g77kcal3.9g7.2g3.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215764