Punainen kanakeitto

Suikaloi perunat ja porkkanat kylmään veteen.

Ruskista pilkottu sipuli ja broilerisuikaleet kattilassa, lisää sinne paprikajauhetta, curryä maun mukaan sekä tomaattipyree ja sokeri.

Kaada joukkoon litra vettä ja perunat ja porkkanat.

Tänne sekaan liemikuutiot.

Sekoita ja anna kiehua kunnes perunat ja porkkanat ovat kypsiä.

Valmiin keiton sekaan raejuustoa, niin hyvää tulee.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 392 grammaa

Aniitti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 1156g880kcal21.7g179.1g2.3g11.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g521g146kcal3.1g31g1g13g
Sipuli (kuorittu)175g47kcal2.3g8.4g0.4g3g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g163g121kcal7.4g21.1g0.3g0g
Atria, broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu1050g1513kcal168.1g26.3g81.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 2334g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g23g56kcal1.3g9.8g1.2g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)23g61kcal3g2.8g4.2g0.1g
Sokeri 19g76kcal0g18.7g0g0g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)23g168kcal0g0g18.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10976g6134kcal413.8g594.4g220g55.4g
Valittu annoskoko5488g3067kcal206.9g297.2g110g27.7g
Annoskoko puolitettuna2744g1534kcal103.5g148.6g55g13.9g
Arvot/100g100g56kcal3.8g5.4g2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=162774