Sieni-pekoni kastike VHH

Kuullota sipuli ja pekoni pannussa, lisää voi ja sienet ja jatka paistamista kohtuullisella lämmöllä siten ettei sipulit pala.

Lisää osa kasvisliemestä sekaan, kun sienet ovat saaneet väriä.

Lisää loput kasvis-ja lihaliemet (lihaliemi syntyy samalla kun paistat pihvit toisella pannulla ja huuhdot paiston jälkeen pienellä vesimäärällä mehut pannusta, tässä kohtaa voi hyvin käyttää myös konjakkia tms.) Lisää lopuksi tuorejuusto ja anna sulaa hiljalleen sekaan.

Lisää lopuksi kerma ja anna hautua hiljalleen.

Sakeuden saa säädettyä tummalla maizenalla kohdilleen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Vkarppi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkusieni, paistettu 1023g1025kcal26g3.9g98g18.3g
Pekoni, paistettu 744g3832kcal122.3g0g377.2g0g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti465g1302kcal15.8g26g125.6g0g
Kuohukerma,valio,2dl930g3163kcal18.6g27.9g325.6g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g140g105kcal10.5g13.3g0.7g0g
Oliiviöljy 186g1645kcal0g0g186g0g
Voi, 1 tl, 5 g140g1019kcal1.4g1.4g111.6g0g
Kasvisliemi laimennettu 930g86kcal2.7g3.8g6.7g0.5g
Lihaliemi laimennettu 930g176kcal0g27.9g5.6g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10976g24705kcal394.6g208.4g2474g38g
Valittu annoskoko5488g12352kcal197.3g104.2g1237g19g
Annoskoko puolitettuna2744g6176kcal98.7g52.1g618.5g9.5g
Arvot/100g100g225kcal3.6g1.9g22.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=165804