Kana-Kasvis-Kastike

Kuullota sipuli öljyssä.

Lisää kanat.

Ruskista kanoja tovi ja heitä sekaan paprikat ja tomaatit.

Lisää myös herkkusienet.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.

Ainesten ollessa suunnilleen kypsiä lisää kerma sekä paseerattu tomaatti.

Kastikkseeseen saa lisää makua liuottamalla yhden kanaliemikuution veteen ja lisäämällä sen ennen kermaa ja paseerattua tomaattia.

Hauduta kastiketta lopuksi hetken aikaa.

Valmistus vie noin 15 min. Lisukkeeksi sopii pasta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Janizpl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g36g10kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Karinniemen broilerifileesuikale (Karinniemi), annos 100g193g212kcal44.3g0g3.5g0g
Paprika, punainen61g16kcal0.5g2.8g0.2g1.2g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g64g16kcal0.8g2.7g0.1g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen77g15kcal0.5g2.9g0.2g1.1g
Herkkusieni säilyke 46g7.8kcal1g0.1g0.1g1.1g
Ruokaöljy keskiarvo 8g71kcal0g0g8g0g
Ruokakerma Valio 4% K&P64g39kcal0.6g2.9g2.6g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1098g772kcal96.4g26.2g29.6g8.8g
Valittu annoskoko549g386kcal48.2g13.1g14.8g4.4g
Annoskoko puolitettuna274g193kcal24.1g6.6g7.4g2.2g
Arvot/100g100g70kcal8.8g2.4g2.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219855