Eevan pannukasvis-jauhelihapata

Paista jauheliha öljytyllä pannulla.

Mausta esim.

grillimausteella tai pippurilla, paprikalla ja suolalla.

Siirrä jauheliha toiseen astiaan.

Paista öljytyllä pannulla kasvikset kypsiksi, yhdistä jauheliha niihin ja lorauttele kerma joukkoon.

Anna muhia heti.

Tarjoa riisin tai nuudeleiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%141g239kcal28.2g0g14.1g0g
Ruokaisat pannukasvikset (Rainbow), annos 150g253g411kcal21.3g30.4g20g11.9g
Maustettu ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g141g169kcal3.2g6.8g14.1g0g
Rypsiöljy 14g125kcal0g0g14.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1098g1886kcal105.4g74.4g124.6g23.8g
Valittu annoskoko549g943kcal52.7g37.2g62.3g11.9g
Annoskoko puolitettuna275g472kcal26.4g18.6g31.2g6g
Arvot/100g100g172kcal9.6g6.8g11.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=286257