Risotto

Sulata 20 g voita kattilassa.

Lisää riisi ja kuullota voissa läpikuultavaksi.

Lisää kuuma kanaliemi ja kiehauta.

Anna kiehua välillä sekoittaen n. 15 min. kunnes neste on imeytynyt.

Mausta makusi mukaan voilla ja parmesanjuustolla.

Maistuu hyvin broilerin kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Risottoriisi (Risella), 60g15g53kcal1.2g11.3g0.3g0.5g
Voi, 1 tl, 5 g2.5g18kcal0g0g2g0g
Kanaliemi laimennettu 38g3.7kcal0.1g0.2g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana110g149kcal2.6g23g5.2g1g
Valittu annoskoko55g74kcal1.3g11.5g2.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna28g37kcal0.7g5.8g1.3g0.3g
Arvot/100g100g135kcal2.4g20.9g4.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339080