Jauheliha-sienipihvit, sopii myös karpeille

300 g jauhelihaa
50 g hapukoor
1 muna
30 g suppilovahverojauhetta
30 g sinihomejuustoa
1 sipuli keskikokoinen
2-3 valkosipulin kynttä
suolaa ja mausteita maun muk.
öljyä paistamiseen

1. Turvota kuivattu sienijauhe hapukoorin ja munan seoksessa.

2. Paista sipulisilppu halutessasi.

3. Sekoita kaikki aineet keskenään.

4. Paista pihvit öljyssä

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Kariina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 30g68kcal5.7g0g5.1g0g
Hapukoor (Tere)5g6kcal0.1g0.2g0.5g0g
Kananmuna kuoreton 5.5g7.8kcal0.7g0g0.6g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g3g0.9kcal0g0.1g0g0g
Sinihomejuusto aura (Valio), annos 100g3g10kcal0.5g0g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)6g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.5g14kcal0g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana110g219kcal14.4g1.6g17.2g0.2g
Valittu annoskoko55g109kcal7.2g0.8g8.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna28g55kcal3.6g0.4g4.3g0.1g
Arvot/100g100g199kcal13.1g1.5g15.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=417014