Ohrarieska

Sekoita nopeasti puuhaarukalla todella kylmään veteen suola ja hienot ohrajauhot(rieskajauho) taikinaksi.

Ripottele leivinpöydälle vehnäjäuhoja (niitä käytetään ainoastaan leivinpöydälle) ja aika notkea taikina siihen.

Jaa taikina samantien 12 tasakokoiseen palaan.

Kaulitse paloista ohuita (n. 4mm) rieskoja.

Pistele haarukalla.

Paista kuumassa(300) uunissa n.2 min. (Pintaan tulee tummia täpliä)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Sirkkisl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrajauho 26g85kcal2.1g16.8g0.5g2g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Vesi26g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g2.5g9kcal0.3g1.8g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana110g189kcal4.8g37.2g1.2g4.2g
Valittu annoskoko55g94kcal2.4g18.6g0.6g2.1g
Annoskoko puolitettuna28g47kcal1.2g9.3g0.3g1.1g
Arvot/100g100g172kcal4.4g33.9g1.1g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96425