Juustokalaa kasvispedillä

Laita vuuan pohjalle sekoitettuna paprikat ja sipulit.

Levitä kalat ohueksi kerrokseksi.

Ripottele pinnalle pippuri, suolaa ja tilli..

Sekoita juustoraaste ja kermaviili, mausta halutessasi vielä suolalla ja valkopippurilla.

Paista 200 asteessa.n.45-60min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 503 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti, pakasteena - Findus16g12kcal2.6g0g0g0g
Emmental, punaleima 17%6.3g18kcal2.1g0g1.1g0g
Paprikasekoitus 300 g (Pirkka)12g3kcal0.1g0.5g0g0g
Sipulikuutio eldorado (pakaste), 200g15g1.7kcal0.2g0.2g0g0g
Kermaviili kevyt vähälaktoosinen (Maitokolmio), annos 200g5.5g4.4kcal0.1g0.2g0.3g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Tilli mauste0.1g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana110g78kcal10.2g1.8g2.8g0g
Valittu annoskoko55g39kcal5.1g0.9g1.4g0g
Annoskoko puolitettuna28g20kcal2.6g0.5g0.7g0g
Arvot/100g100g71kcal9.3g1.6g2.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=85623