Kebab-liha

Sekoita mausteet öljyyn tasaiseksi tahnaksi.

Sekoita käsin vaivaten tahna ja jauheliha keskenään, niin että ilma puristuu pois.

Muotoile makkaratangon muotoiseksi ja pakkaa tiiviisti folioon.

Paista uunissa 100 asteessa noin 3-4tuntia.

Anna vetäytyä vähintään 15min.

Vuole veitsellä ohuiksi siivuiksi ja käytä uunissa pellillä grillivastuksen alla.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Switchback
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 1.9g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Mustapippuri 0.6g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 50g64kcal10.4g0g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana110g179kcal21g0.8g10g0.6g
Valittu annoskoko55g90kcal10.5g0.4g5g0.3g
Annoskoko puolitettuna28g45kcal5.3g0.2g2.5g0.2g
Arvot/100g100g163kcal19.1g0.7g9.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197200