Punainen kanakeitto

Suikaloi perunat ja porkkanat kylmään veteen.

Ruskista pilkottu sipuli ja broilerisuikaleet kattilassa, lisää sinne paprikajauhetta, curryä maun mukaan sekä tomaattipyree ja sokeri.

Kaada joukkoon litra vettä ja perunat ja porkkanat.

Tänne sekaan liemikuutiot.

Sekoita ja anna kiehua kunnes perunat ja porkkanat ovat kypsiä.

Valmiin keiton sekaan raejuustoa, niin hyvää tulee.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 392 grammaa

Aniitti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 12g8.8kcal0.2g1.8g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g5.2g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g1.6g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Atria, broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu11g15kcal1.7g0.3g0.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 23g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)0.2g1.7kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana110g62kcal4g6g2g0.4g
Valittu annoskoko55g31kcal2g3g1g0.2g
Annoskoko puolitettuna28g16kcal1g1.5g0.5g0.1g
Arvot/100g100g56kcal3.6g5.5g1.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=162774