Sieni-pekoni kastike VHH

Kuullota sipuli ja pekoni pannussa, lisää voi ja sienet ja jatka paistamista kohtuullisella lämmöllä siten ettei sipulit pala.

Lisää osa kasvisliemestä sekaan, kun sienet ovat saaneet väriä.

Lisää loput kasvis-ja lihaliemet (lihaliemi syntyy samalla kun paistat pihvit toisella pannulla ja huuhdot paiston jälkeen pienellä vesimäärällä mehut pannusta, tässä kohtaa voi hyvin käyttää myös konjakkia tms.) Lisää lopuksi tuorejuusto ja anna sulaa hiljalleen sekaan.

Lisää lopuksi kerma ja anna hautua hiljalleen.

Sakeuden saa säädettyä tummalla maizenalla kohdilleen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Vkarppi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkusieni, paistettu 10g10kcal0.3g0g1g0.2g
Pekoni, paistettu 7.5g39kcal1.2g0g3.8g0g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti4.7g13kcal0.2g0.3g1.3g0g
Kuohukerma,valio,2dl9g32kcal0.2g0.3g3.3g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g1.4g1.1kcal0.1g0.1g0g0g
Oliiviöljy 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.4g10kcal0g0g1.1g0g
Kasvisliemi laimennettu 9g0.9kcal0g0g0.1g0g
Lihaliemi laimennettu 9g1.8kcal0g0.3g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana110g248kcal4g2g25.2g0.4g
Valittu annoskoko55g124kcal2g1g12.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna28g62kcal1g0.5g6.3g0.1g
Arvot/100g100g225kcal3.6g1.8g22.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=165804