Omena-rahkapiirakka

3 munaa ja 3dl canderellaa vaahdoksi, lisää juoksevaa rasvaa 100g ja 1,5dl vettä sekoitettuna (lämmitä niin sekoittuu), lopuksi lisää jauho leivinjauheseos.

Levitä taikina pellille.

Sekoita 2 munaa, 500g maitorahkaa, 1,5dl canderellaa ja 2tl vanilliinisokeria (halutessa myös kanelia voi sekoittaa rahkaan tai sit vaan päälle) .Kuori ja kuutio n.6 omenaa yht reilu 500g ja sekoita rahkaseokseen.

Levitä rahka-omenaseos taikinan päälle ja paista 200 astetta 25-30min.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 63 grammaa

America
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vanilliinisokeri, teelusikka0.3g1.2kcal0g0.3g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Canderel makeutusjauhe0.4g1.7kcal0g0.4g0g0g
Muna, annos 60g2.9g2.6kcal0.2g0g0.2g0g
Maitorahka, maustamaton 0.3%15g10kcal1.6g0.6g0g0g
Omena, ulkomainen kuorittu16g6.6kcal0g1.5g0g0.3g
Vesi4.4g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljyvalmiste (Rainbow), annos 100g2.9g21kcal0g0g2.3g0g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.7.6g27kcal1g5.2g0.2g0.3g
Canderel makeutusjauhe0.8g3.1kcal0g0.8g0g0g
Muna, annos 60g4.7g4.1kcal0.4g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana110g155kcal6.4g18g6g1.2g
Valittu annoskoko55g77kcal3.2g9g3g0.6g
Annoskoko puolitettuna28g39kcal1.6g4.5g1.5g0.3g
Arvot/100g100g140kcal5.8g16.3g5.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=52369