Tonnikalalasagne

Kuumenna tomaattimurska, lisää joukkoon tonnikala, herkkusienet ja haluamiasi mausteita (itse käytän mustapippuria, suolaa, basilikaa ja oreganoa).

Kuumenna toisessa kattilassa maito, sulata joukkoon raastettu juusto ja lisää hieman maizenaa (1 rkl tms.).

Mausta valkopippurilla ja suolalla tai haluamillasi mausteilla.

Lado vuokaa ensin tomaattikastike, sitten pastalevyjä ja tämän jälkeen juustokastike.

Toista niin kauan, että kaikki on käytetty.

Paista 200 asteisessa uunissa alatasolla 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Josefine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulitomaattimurska (Pirkka)18g7.7kcal0.3g1.6g0g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]3.7g12kcal1g0g0.9g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 11g2.9kcal0.4g0.3g0g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras4.4g15kcal0.6g3.1g0.1g0.1g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)11g18kcal2.7g0.1g0.7g0g
Herkkusieni säilyke 6.9g1.2kcal0.1g0g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana111g114kcal10.2g10.2g3.4g0.6g
Valittu annoskoko55g57kcal5.1g5.1g1.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna28g29kcal2.6g2.6g0.9g0.2g
Arvot/100g100g103kcal9.2g9.2g3.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90647