Tomaattivuohenjuustokeitto Toivonvirta

1 tlk (500 g) paseerattua tomaattia
6 kpl (500 g) tomaattia
1 pkt (100 g) vuohenmaitojuustoa
n. 1 dl ruokakermaa 4%
1/2 tl suolaa
mustapippuria
sokeria

Kiehauta kattilassa paseerattu tomaatti.

Lohko tomaatit, lisää keittoon ja anna kiehua noin 5 minuuttia niin, että tomaatit hieman kypsyvät.

Paloittele vuohenjuusto, lisää ne keittoon ja keitä vielä noin 5 minuuttia.

Viimeistele kermalla, suolalla ja mustapippurilla.

Soseuta keitto sauvasekoittimella tasaiseksi.

Hienonna pinnalle tuoretta basilikaa runsaasti.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Toivonvirta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g26g6.5kcal0.3g1.1g0.1g0g
Tomaatti 19g4.3kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)5.2g3.1kcal0.1g0.2g0.2g0g
Vuohenjuusto (President, la buche legere), annos 100g5.2g10kcal1.2g0.1g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana110g48kcal3.4g4g1.8g0.6g
Valittu annoskoko55g24kcal1.7g2g0.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna28g12kcal0.9g1g0.5g0.2g
Arvot/100g100g43kcal3.1g3.6g1.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=338545